
190.1310 

State of California Board of Equalization 

M e m o r a n d u m 

Sacramento 
To: San Jose – Auditing (RGS:RM) January 4, 1960 

From: Headquarters – Tax Counsel (JDP) 

Subject: 
Account: -- -- XX XXXXXX 

After reviewing the two letters submitted with your memorandum of December 15 and 
discussing them with Mr. E. H. Stetson, Tax Counsel, it was determined that the letter dated 
June 22, 1959, to --- ---, Account ---, copy attached, is to be followed insofar as laminated plastic 
counter and cabinet tops are concerned.  It was determined that a cabinet top is not a fixture.  We 
understand the tops are used in place of ceramic tile and other materials used for cabinet tops, 
etc. For this reason, we believe that the items should be regarded as materials under Ruling 11 
where they are furnished and installed by a specialty contractor after the cabinets have been 
installed by other contractors. 

Please indicate in your records and advise Mr. --- --- of the June 22 letter ruling to ---.   

Jack D. Paulson 


