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"R"  
 
This is in reply to your letter of June 26 in which you inquire about the application of the sales 
tax to certain sales you propose to make in connection with your jewelry and watch repair 
concession at “T” Marine Base.  
 
As we understand the situation, you propose to sell a number of items which you have repaired 
for your customers but which have never been picked up or paid for. You paid the sales tax on all 
the repair materials at the time of their purchase. You will sell the repaired items on the basis of 
actual cost of materials plus your labor, and you question whether you should charge tax on these 
sales.  
 
In our opinion, these sales are subject to tax measured by the full amount of the gross receipts 
you receive. You will, however, be entitled to a deduction, on line 12 of your return, in the 
amount of your tax-paid purchase price of the repair materials. In these particular transactions, 
you will not be regarded as a repairer of the items you will sell. You will be considered as a 
retailer of the watches since the buyers are receiving property in the watches and not merely 
repair services for watches which they already own. Consequently, the purchase price of the 
materials which are resold is allowable as a deduction entitled "tax-paid purchases resold" (see 
Ruling 71, copy enclosed).  
 
If you have any further questions, please do not hesitate in writing to us again.  
 
 
 

Very truly yours,  
 
 
 
E. H. Stetson  
Tax Counsel  

 
 
 
By Philip R. Dougherty  
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