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 Among things discussed with you on my last visit to Los Angeles I believe was the 
contents of a memorandum of yours dated January 9, 1950, entitled "Application of the Tax to 
Fireproofing of Fabrics”.  Whether we reached a definite conclusion or not I do not now recall, 
but in looking at your memo this appears to be the proper application of the tax to the situation 
where fireproofing is performed upon fabrics furnished by the consumer.  
 
 If the fabric is new, we think the tax is clearly applicable under Section 6006 (c) and 
Banken v. State Board of Equalization, 79 Cal. App. 2d 572. Where the fabric is used, the 
application of the tax would appear to depend upon whether the fireproofing was done as a repair 
or reconditioning operation, which is conceivable, or whether it is done with the definite 
intention of adding the quality of resistance to fire to property that had never had that 
characteristic before. In the latter situation, it would appear that the operation should be regarded 
as a processing as contemplated by the statute.  
 
 With respect to the fireproofing of scenery and stage curtains, we believe that the scenery 
probably is not real property, although this might depend upon whether it is a permanent part of 
the theatre or stage or whether it is scenery that is moved about and changed with each per-
formance or more frequently. If such is the case, the same considerations would govern as set 
forth above. In the case of stage curtains or scenery that is part of the real property and the 
fireproofing is done without removing the curtains or scenery, the operation would clearly be 
that of improving real property. On the other hand, if the curtains or scenery are removed for the 
processing, then we would think that the tax applied, unless the processor under his contract also 
replaces the processed articles in the building, in which case he would be regarded as the 
consumer of the materials used.  
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